CONTACT

Indien u contact op wil nemen met Stichting NACHTCULTUUR kunt u dat tevens doen door het contactformulier hiernaast in te vullen en te verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Persberichten, beeldmateriaal en meer pers-informatie over NACHTCULTUUR is verkrijgbaar via pr@nachtcultuur.nlBlijf op de hoogte en volg NACHTCULTUUR op social media!!!

Stichting NACHTCULTUUR
E-mail: info@nachtcultuur.nl
KVK nummer: 56527713
RSIN nummer: 8521.70.6

Wil jij deel uitmaken van het NACHTCULTUUR team?
Dan zoeken wij jou!

Ben je niet vies om je handen uit de mouwen te steken. Ben je verliefd op cultuur en hou je van muziek? Dan ben jij de gene die wij zoeken! Zonder vrijwilligers zou Nachtcultuur geen Nachtcultuur zijn. Jullie zijn de gene die Nachtcultuur tot het nummer 1 evenement van Woerden hebben geholpen. Extra handjes zijn altijd welkom. Je kunt op de locaties helpen, artiesten begeleiden, podia opbouwen en zelfs Nachtcultuur promoten! Lijkt het je leuk om te helpen?

Voor studenten zijn wij bereidt om jouw aanvraag voor studiepunten toe te kennen.

Wil jij een bijdrage leveren aan de volgende editie van Nachtcultuur of NachtKlooster:stuur ons dan een berichtje op Facebook of stuur een mailtje naar info@nachtcultuur.nl of vul het contacformulier in.