Nachtcultuur 2019

Nachtcultuur opnieuw uitvinden

Nachtcultuur moet vernieuwend, creatief en uitdagend zijn. Een coverbandfestival is een feest van herkenning, maar geen Nachtcultuur. Artiesten op bootjes door de singel is niet meer verrassend en Woerden heeft al een prachtig theaterfestival.
Woerdens barst van het talent! Op zoveel gebieden gebeuren er prachtige dingen en Woerden laat zich geregeld van haar creatieve kant zien. Woerden herbergt veel gevestigde artiesten, fotografen, kunstenaars, schrijvers en theatermakers, maar hoe zit het met de toekomst? Is Woerden aantrekkelijk genoeg om te blijven wanneer je op creatief, muzikaal of expressie vlak veel te bieden hebt? Kult Kompagnie heeft het idee dat nog niet al het talent is ontdekt, maar ook dat talent eerder naar andere steden trekt.
In 2018 gaat Kult Kompagnie op zoek naar talent en met hen in gesprek.We gaan op zoek naar meer eigenheid, meer nieuwe kunst en meer verrassing. Onszelf opnieuw uitvinden. We geven ons een jaar om onszelf te prikkelen, uit te dagen en nieuwe concepten uit te werken. En in 2019? Dan bieden we Woerden weer een Nachtcultuur zoals het bedoeld is: een nacht vol verrassende en vernieuwende cultuur.Kunstenaars, artiesten en creatievelingen: denk mee!

We nodigen kunstenaars en artiesten uit om mee te denken. Nachtcultuur 2019 moet bol staan van ontdekken, beleven, verbazen, interactie en natuurlijk gezelligheid. Toffe projecten, objecten en gave podia, gek doen en oh’s en ah’s creëren door het net even anders te doen dan anderen. Woerden mag gekker en minder braaf.

Wil jij mee denken over Nachtcultuur 2019? Heb jij toffe ideeën? Neem dan contact met ons op via info@nachtcultuur.nl.