NachtNieuws

… Op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weten waar Nachtcultuur mee bezig is …

___
Ben jij de nieuwe jeugdstadsdichter?
Tijdens Nachtcultuur 2016 werd de eerste Woerdense jeugdstadsdichter gekozen. Dit jaar gaan we op zoek naar de nieuwe jeugdstadsdichter. Wil en kun jij Woerden ontroeren, bewust maken, laten lachen, genieten en meer? Meld je dan nu aan!.
Informatie en aanmelden


___
Kunstenaars en artiesten gezocht

Nachtcultuur zoekt jou! Voor de zesde keer laat Nachtcultuur Woerden kennis maken met alle cultuur die de stad rijk is. We zijn op zoek naar nieuwe projecten, artiesten/bands en exposities. Vernieuwend en laat Woerden verbazen en verwonderen. Wees creatief en denk out-of-the-box. Laten we er met elkaar weer een feest van maken waar Woerden trots op kan zijn. Artiesten, kunstenaars, dansers, dichters, fotografen, filmmakers, DJ`s en nog veel meer…. schrijf je snel in! Je hebt tot uiterlijk 15 januari 2017 de tijd! Daarna gaan we aan de slag met de programmering.
Inschrijven via onze website


___

Kult Kompagnie maakt thema #NC17 bekend

‘De Stijl van tegenwoerdig’ Een actueel thema met een knipoog naar het verleden. We staan stil bij 100 jaar De Stijl, maar kijken ook naar de huidige veranderingen en ontwikkelingen. ‘Wat is jouw stijl?’ en ‘Wat is de stijl van Woerden?’ Tijdens Nachtcultuur vieren we de diversiteit in cultuur en willen we verbinden: cultuur voor iedereen toegankelijk. Woerdens talent laat zich zien!
lees: Thema Nachtcultuur 2017 bekend


___
Nachtcultuur 2017 verplaatst naar 1 april

Geen kikker in je bil! in verband met meerdere evenementen op 25 maart 2017, heeft Kult Kompagnie in overleg met gemeente en organisatoren van de andere events voorgesteld Nachtcultuur een week te verplaatsen. Dus, zet 1 april in je agenda en laat je verrassen!
Lees hier meer over het verplaatsen van Nachtcultuur.


___
Het programma van #NC16

Wat was Nachtcultuur 2016 weer tof! Nog even terugblikken op het programma? Dat kan hier___
Hoe vrijblijvend is vrijwillig? 

Woerden leuker maken en daar je vrije tijd in steken… Wie doet dat en waarom? En is er ook het besef wat er nu eigenlijk allemaal gedaan wordt?
Lees hier verder


___
Hart voor Woerden: Nachtcultuur16 zoekt handjes! 

Op 2 april zoeken we nog handjes. Van alles is mogelijk, van techniek tot artiestenbegeleiding.
Kijk ook op de website van Hart voor Woerden


___
Heb jij je route al uitgestippeld? 

Het was flink puzzelen voor de programmering, maar we zijn er uit! Op onze website kun je het programma bekijken en je eigen route uitstippelen! Kom, kijk, luister en beleef Nachtcultuur op 1 en 2 april, zowel jong als oud. Bekijk hier het programma


___

Is het al 1 april? 

Nog 6 weken te gaan. Voorzitter Will Stoof schrijft wat Nachtcultuur bezig houdt, wat er al gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. Lees hier verder

___