Sponsoren

Geen Nachtcultuur zonder Nachtkompanen!

We zijn erg blij met al onze sponsoren en subsidieverstrekkers. Zonder hen geen Nachtcultuur.
Heb je in 2017 onze Nachtkompanen ook gezien? Misschien heb je ze gezien op:

  • onze website met ruim 1000 unieke bezoekers per maand
  • de reclamezuilen in onze eigen roze Nachtcultuur Kathedraal
  • de 5000 programmaflyers
  • het blokkenschema op de container op het kerkplein
  • de 3000 flyers van het Nachtjunior-programma

Of door middel van de promotie op onze social media kanalen, waaronder onze facebookpagina met na dit weekend ruim 1800 likes en een steeds groter worden bereik van berichten, tot wel meer dan 11000 en zelfs 19.000 videoviews!
In de aanloop naar Nachtcultuur en het weekend zelf hebben we via dit kanaal alleen al 50.000 mensen bereikt, 27.000 mensen betrokken bij onze posts en meer dan 250 likes erbij gekregen.

Vrienden van Nachtcultuur

Nachtcultuur heeft zich ten doel gesteld alle Woerdenaren op een zo’n laagdrempelige manier kennis te laten maken met cultuur in de meest brede zin. Door de gehele binnenstad, in de horeca en op unieke locaties laten Woerdense kunstenaars en artiesten hun talenten zien. De vrijwilligers van Nachtcultuur dragen zorg voor de organisatie van het evenement inclusief de aankleding van de locaties, de techniek en de begeleiding. Omdat we het laagdrempelig willen houden en dus geen toegangsprijzen vragen, zijn we voor de organisatie afhankelijk van sponsoring en subsidies.

Heb jij ook zo genoten van Nachtcultuur, ben je geen sponsor, maar wil je wel een financiële bijdragen leveren om ook in 2019 weer verrassend en vernieuwend te kunnen zijn? Dat kan! Word vriend van Nachtcultuur en maak jouw financiële bijdrage over op onze rekening NL35RABO0175868573.


Nachtkompaan 2018 worden?
Hieronder de sponsoren van 2017. Wil je in 2019 ook een Nachtkompaan worden? Neem dan voor meer informatie contact op via info@nachtcultuur.nl